Parkvej 109, 4700 Næstved. Tlf. 55 88 82 00

Opslagstavlen

 • ikon
  Vedr. Kantinedrift på Kobberbakkeskolen
  Nanna Kaustrup Jeppesen den 11-06-2018
 • ikon
  Kære forældre

  Så er den nye skolebestyrelse valgt ved fredsvalg. Den nye bestyrelse tiltræder 1. august 2018.
  Se venligst vedhæftede orientering.

  De bedste hilsner
  Annika Bramming
  Skoleleder
  Heidi Stark den 04-06-2018
 • Kære forældre

  Vedhæftet finder I høringssvar samt diverse bilag fra afdelingerne, som skolebestyrelsen på Kobberbakkeskolen har sendt til Center for Dagtilbud og Skole, i forbindelse med vurdering af omorganisering af skolerne i Næstved Kommune.

  De bedste hilsener

  Annika Bramming
  Skoleleder
  Heidi Stark den 24-05-2018
 • ikon
  Kære forældre

  Læringsløftet år 2 er i fuld gang på Kobberbakkeskolen. Som jeg tidligere har orienteret om, så kan det betyde, at der er "fremmede" med i jeres børns undervisning. De observerer på lærerens/pædagogens praksis, for at de efterfølgende kan have en dialog, og af den vej udvikle endnu bedre praksis.

  Ca. halvdelen af Kobberbakkeskolens medarbejdere har afviklet første af 3 kursusgange i "Målorienteret undervisning", og de næste to kursusgange vil være afviklet inden jul.
  Den anden halvdel vil også gennemgå 3 kursusgange i samme tema i perioden januar til april.

  I vil derfor forhåbentlig opleve, at lærere og pædagoger øver sig i, at blive endnu bedre til at opstille mål for jeres børns læring, og at opstille kriterier for at eleverne kan se at de er på rette vej mod målet.
  Så jeres børn tages med på "rejsen" i; "Hvor skal jeg hen?" (målet), "Hvor er jeg nu?" (vurdering) og "Hvad er næste skridt mod målet?" (dialogen)
  Bo Dau Frederiksen den 28-09-2017
 • ikon
  Kære forældre på Kobberbakkeskolen

  Vi går nu ind i år 2 i Læringsløftet.
  Læringsløftet er et 3 årigt forløb/uddannelse af alle lærere, pædagoger og ledelser i faglige temaer, som forskningen viser har størst betydning for elevernes læring og trivsel.

  På Kobberbakkeskolen betyder et, at alle lærere, pædagoger og ledere, i løbet af dette skoleår skal på kurser i "Målorienteret undervisning".
  Alle lærere og pædagoger skal derudover modtage observationer og feedback på sin undervisningspraksis, og jeres børn vil derfor opleve, at der løbende henover skoleåret kan være "fremmede" voksne med inde i klassen i forbindelse med dette.

  I vil alle modtage en folder med en kort beskrivelse af Læringsløftet - den sendes hjem sammen med jeres barn i deres skoletaske. Og ellers er den også vedhæftet dette opslag.

   
  Bo Dau Frederiksen den 25-08-2017
 • ikon
  Skolekalender for skoleåret 2017/2018.

  Den udkommer ikke som papirkalender, men findes kun her.

   
  Gitte Gram Rasmussen den 17-05-2017