Parkvej 109, 4700 Næstved. Tlf. 55 88 82 00

Opslagstavlen

Kære kollegaer/forældre

Skolebestyrelse og MED-udvalg på Kobberbakkeskolen har nu afleveret et samlet høringssvar til oplægget fra Børne og skole Udvalget vedrørende ”Omorganisering af skolerne”
    Det har været en lang og svær proces at komme frem til resultatet. Vi har haft fokus på, at svare på oplægget uden at spille afdelingerne ud mod hinanden. Udspillet fra udvalget er, for vores skoles vedkommende, gennemgribende på den måde, at ét forslag om justering af nuværende organisation har store følgevirkninger for hele skolen. Vi mener, at Kobberbakkeskolen har brug for ro netop nu, hvor der skal ansættes ny leder, så vil vi efterfølgende gerne se på, om skolen kan organiseres bedre ud fra ”læring, udvikling og trivsel for alle børn på Kobberbakkeskolen”

Aase Nielsen
    Konstitueret leder.
    Natascha Marfelt den 23-11-2018

Kære alle

Hermed det officielle høringsbrev og høringsmateriale i forbindelse med omorganisering af skolerne, og som fungerer som bilag 4a og bilag 4b til skolebestyrelsens møde den 8. november.

Bo Dau Frederiksen den 03-10-2018
  • Kære forældre på Kobberbakkeskolen

Der er nu åbnet mulighed for at forældrene kan bruge UniLogin, når man skal logge på ForældreIntra.
    Der er flere fordele ved at bruge UniLogin til forældreIntra, hvilket er beskrevet i vedhæftede vejledning, til hvordan man får og bruger sit UniLogin.

Det vil i et stykke tid endnu
    være muligt at logge på med både UniLogin og med det gamle login.

Vejledningen vil også ligge under dokumenter på ForældreIntra.

Jenns Witzke den 03-09-2018
  • Skolemælk - se vedhæftede fil smiley