Parkvej 109, 4700 Næstved. Tlf. 55 88 82 00

Opslagstavlen

Kære forældre

Der skal væer skolebestyrelsesvalg her i foråret. Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til, at stille op til denne post.
    Første informationsbrev kan I læse her ( se vedhæftet fil).

De bedste hilsner fra
    Annika Bramming
    Annika Bramming den 03-04-2018
    Kære forældre

Vi er desværre blevet nødt til at stoppe for salg af madvarer på vores afdelinger.

Se venligst vedhæftet dokument.

Mvh. Morten Rand
    Administrativ leder
    Morten Rand den 23-03-2018
    Kære forældre

Læringsløftet år 2 er i fuld gang på Kobberbakkeskolen. Som jeg tidligere har orienteret om, så kan det betyde, at der er "fremmede" med i jeres børns undervisning. De observerer på lærerens/pædagogens praksis, for at de efterfølgende kan have en dialog, og af den vej udvikle endnu bedre praksis.

Ca. halvdelen af Kobberbakkeskolens medarbejdere har afviklet første af 3 kursusgange i "Målorienteret undervisning", og de næste to kursusgange vil være afviklet inden jul.
    Den anden halvdel vil også gennemgå 3 kursusgange i samme tema i perioden januar til april.

I vil derfor forhåbentlig opleve, at lærere og pædagoger øver sig i, at blive endnu bedre til at opstille mål for jeres børns læring, og at opstille kriterier for at eleverne kan se at de er på rette vej mod målet.
    Så jeres børn tages med på "rejsen" i; "Hvor skal jeg hen?" (målet), "Hvor er jeg nu?" (vurdering) og "Hvad er næste skridt mod målet?" (dialogen)
    Bo Dau Frederiksen den 28-09-2017
    Kære forældre på Kobberbakkeskolen

Vi går nu ind i år 2 i Læringsløftet.
    Læringsløftet er et 3 årigt forløb/uddannelse af alle lærere, pædagoger og ledelser i faglige temaer, som forskningen viser har størst betydning for elevernes læring og trivsel.

På Kobberbakkeskolen betyder et, at alle lærere, pædagoger og ledere, i løbet af dette skoleår skal på kurser i "Målorienteret undervisning".
    Alle lærere og pædagoger skal derudover modtage observationer og feedback på sin undervisningspraksis, og jeres børn vil derfor opleve, at der løbende henover skoleåret kan være "fremmede" voksne med inde i klassen i forbindelse med dette.

I vil alle modtage en folder med en kort beskrivelse af Læringsløftet - den sendes hjem sammen med jeres barn i deres skoletaske. Og ellers er den også vedhæftet dette opslag.

Bo Dau Frederiksen den 25-08-2017
    Skolekalender for skoleåret 2017/2018.

Vedhæftet sender jeg næste skoleårs kalender. Den udkommer ikke som papirkalender, men findes kun her.

Gitte
    Gitte Gram Rasmussen den 17-05-2017